FORGOT YOUR DETAILS?

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ - ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ATLS

Αγαπητοί εκπαιδευόμενοι
Συγχαρητήρια για την επιλογή σας να συμμετέχετε στο πρόγραμμα ATLS Student Course (Advanced Trauma Life Support 10nth Edition)που γίνεται για πρώτη φορά στην Αλεξανδρούπολη..

Το ATLS οργανώνεται στην Αλεξανδρούπολη υπό την Αιγίδα της Α΄ Πανεπιστημιακής Χειρουργικής Κλινικής του ΔΠΘ και υπό την επίβλεψη του Αμερικανικού Κολεγίου Χειρουργών και απευθύνεται σε όλες τις Ειδικότητες που ασχολούνται με την αντιμετώπιση του πολυτραυματία.
Το Σεμινάριο εφοδιάζει τους Ιατρούς με γνώση και δεξιότητες για την αντιμετώπιση του πολυτραυματία και συντελεί στη μείωση της σχετιζόμενης με το τραύμα νοσηρότητας και θνητότητας.
Η διδασκαλία γίνεται με διαδραστική συζήτηση περιστατικών και αντιμετώπιση ασθενών με μεθόδους προσομοίωσης και αυτό προϋποθέτει την πολύ καλή γνώση του βιβλίου που ήδη έχετε λάβει.
Η αναγνώριση του ATLS είναι διεθνής και σε πολλές χώρες αποτελεί προαπαιτούμενο για την έναρξη χειρουργικής ειδικότητας ή επειγοντολογίας.
Το επόμενο σεμινάριο ATLS προγραμματίστηκε για 21 - 22 Οκτωβρίου 2023.

Θα πρέπει να στείλετε με email σκαναρισμένη συμπληρωμένη με όλα τα στοιχεία που ζητούνται και υπογεγραμμένη την αίτηση (μπορείτε να γράψετε ηλεκτρονικά) οπωσδήποτε μέσα στις επόμενες τρεις μέρες και στη συνέχεια θα ενημερωθείτε για το πρόγραμμα και θα λάβετε το pretest που θα μας το φέρετε συμπληρωμένο.
Δώστε προσοχή στο πως θα φαίνεται το όνομα σας με λατινικούς χαρακτήρες μια και αυτό δεν αλλάζει όσα προγράμματα και αν κάνετε. όσοι το έχετε ήδη κάνει δώστε το ίδιο όνομα με το αρχικό.
Η ανταπόκρισή σας σε αυτό το κάλεσμα θα καθορίσει και τον προγραμματισμό των επόμενων σεμιναρίων.
Καλή συνέχεια και καλή μελέτη.
Στη διάθεση σας για κάθε διευκρίνηση
Με εκτιμηση και σεβασμο
Μιχαήλ A. Καρανίκας MD, MSc, PhD, ESPSO, FACS.
Αναπληρωτής Καθηγητής Χειρουργικής ΔΠΘ
Διευθυντής προγράμματος ATLS Αλεξανδρούπολης
Βενιζέλου 51, 68131, Αλεξανδρούπολη

Τηλ.: +306974-107504, +302551113134,

TOP